Kepek

Személyes és online tanácsadás külföldön élőknek

Állapotfelmérés, konzultáció, egészség-megőrző program összeállítása és terápiás kezelések is igénybe vehetők az internetes kapcsolattartás, illetve online konzultációk segítségével. Az állapotfelmérés hajminta és részletes kérdőív, valamint konzultáció segítségével vehető igénybe. A konzultáció, valamint a terápiás program az online lehetőségek, skype, messenger útján kényelmesen, kellemesen, a saját otthonodban is átélhető, a világ bármely pontjáról.

Az alábbi országokban előzetes egyeztetés alapján személyesen is igénybe veheted a szolgáltatásaimat:

Szlovákia
2016-tól rendszeresen tartok előadásokat és tanácsadó napokat Szlovákiában Léván, Érsekújváron és Komáromban.
Személyes találkozásra, állapotfelmérés, konzultáció, kezelések tartására kérj személyes tájékoztatást, időpont-egyeztetést e-mailben.

Anglia és Hollandia
Az elmúlt években sok Angliában élő vendégemnek tudtam segíteni e-mailben és itthon tartózkodásuk alatt személyesen is. Az ott élők egészségi problémáival és az országban található természetes megoldásokkal igyekszem napra készen tisztában lenni, és ennek alapján gyors, hatékony és helyben elérhető megoldásokat kínálni.
Hollandiában is gyakorta tartózkodom. 2018. márciusában részt vettem az Olde Vechte Alapítvány tréner- és coach-képzésén, melyet eredményesen elvégeztem.
Vedd fel a kapcsolatot velem e-mailben, telefonon, vagy a fb-on keresztül. Bármely egészséggel és életvitellel kapcsolatos problémádban tudlak támogatni az internet élehetőségei, és személyes találkozások alapján is.

Bármely országban élsz, és úgy érzed, hogy nem találsz helyben megoldást az egészségi problémáidra, testi és lelki tüneteidre, fordulj hozzám bizalommal. E-mailben bármikor felvehetjük a kapcsolatot, az első tanácsadás ingyenes. A hosszabb folyamatot, konzultációt, terápiát igénylő problémák megoldására a Messenger-konzultáció kiváló megoldás, jól működő rendszerré vált az elmúlt években. A kúrádhoz szükséges szereket, megoldásokat igyekszem a helyi kínálat szerint összeállítani, vagy eljuttatni hozzád praktikus módokon.

Számomra nagyon fontos, hogy bárhol is élsz a világban, ugyanazt a szolgáltatást, ugyanazon az áron, mint amikor itthon találkoztunk, vagy mintha itthon élnél, megtaláld nálam.