Kepek

Négylábú barátainknak

Természetes életmód és prevenció a kis barátainknak is
Kutyák és cicák szőréből történő biorezonanciás elemzés és holisztikus tanácsadás
Bejelentkezés, információ kérése a biogyogyitas@biogyogyitas.hu e-mail címen


Igen! Rájuk ugyanolyan jótékony hatással van az egészséges életmód, gyógynövény-kúrák, ortomolekuláris szerek, biorezonanciás vagy magneto-akupunktúrás kezelések, mint a gazdira. Sőt, ha belegondolunk, négylábú és kétlábú kedvenceink hű tükrei annak, ahogyan mi magunk élünk! Az étkezésük, a szokásaik, napirendjük mind-mind attól függ, milyen a gazdi szokásrendje és gondolkodása. És ugyanolyan környezeti ártalmak érik őket, mint amilyenek az embereket. Az elhízás, cukorbetegség, toxinok lerakódása, táplálkozási zavarok őket is érintik!

Sajnos, kis kedvenceink kevesebb időt élnek meg, mint egy ember, így gyakran szembesülhetünk azzal, hogy időskori vagy örökölt betegségekkel küzdenek. Civilizációs ártalmak is érik kutyáinkat, cicáinkat, sőt, madarainkat is. Hogyan lehet egészségesen tartani egy állatkát, hogyan állapíthatjuk meg, van-e lappangó kórja, illetve hogyan lehet részesíteni őket az egészségi prevenció áldásos hatásaiban?
A biorezonanciás állapotfelmérés és egészségprofil-készítés lehetősége, valamint az egyénileg tesztelt gyógynövény-készítmények, továbbá a lehetséges hiánybetegségek megállapítása, a hiányok kimagasló tápanyagokkal történő pótlása nagyszerű lehetőséget nyújt a kis kedvencek egészségének megőrzésében.
A megfelelő táplálkozás számukra is elengedhetetlen.
Számtalan példával bizonyítható, hogy a természetes módszerek kiválóan kiegészítik az orvosi módszereket az állatok esetében is. Forduljon bizalommal hozzánk! Hozza el a kedvencét prevenciós tanácsadásra, vagy elegendő, ha a szőrét, tollát, körmét elhozza nekünk.